Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke

Ledsen, Lurad
Blåögd, Dum
Eftersmak bitterljum

Sår som värker länge..........

Dyker djupt med hela huvudet
Lämnar inget torrt kvar
Godtrogen på fullaste allvar!

Korsets och Duktighetens pris.............

Utnyttjad, förrådd
Absolut inte förstådd





Fri vers av janann
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-01 20:00



Bookmark and Share


    Oprofessionell
gör ont att läsa, många känner nog igen sig då vi alla känt sådär någongång
2008-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Welcome to my world...
2008-05-01

    Pivvi
usch ja...så kan det vara...mycket bra förmedlat!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

janann
janann

Senast publicerade
Eftertanke
HEJ
* Se alla