Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Left.

(om tristessen ringer,
säg att jag är ute med hunden.
att drömma på ett framrusande tåg
är konsten att fördriva tiden,
innan tiden fördriver en själv,
som enligt tidtabell.)




Fri vers av explosionsinthesky
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-01 23:07



Bookmark and Share


  vespertine
snyggt!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

explosionsinthesky