Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte, vill inte, vill inte


vill inte sova

vill inte vara vaken

vill inte äta

vill inte vara hungrig

vill inte göra något

vill inte, orkar inte

vill inte behöva eller måste nånting

vill inte tänka

vill inte känna

vill inte, vill inte!

vill inte umgås

vill inte vara ensam
v i l l i n t e v a r a e n s a m

vill inte vara ifrån dig

vill inte vara nära dig, inte just nu

jag vill inte, orkar inte, kan inte

tillåt mig att inte vilja någonting




Fri vers av Jejje
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-02 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jejje