Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äkta vänskap rostar aldrig?

vår vänskap var en saga
av dess skönaste sort

tillsammans gick vi vidare
genom vått och torrt


vi byggde ett palats
av leenden och skratt

vi samla våra minnen,
i en gemensam skatt


allt vi någonsin önskat
fanns hela tiden där

ty glädjen var skratt
och trygghetern var när



jag saknar dess tider
då jag kunde hålla dej i handen

säg mej


varför lät vi allt
rinna ut i sanden?




Fri vers av -kj
Läst 674 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-02 18:09



Bookmark and Share


    *Fyrklöver*
Den påminner lite grann om min egen dikt \"oavslutad vänskap\", fast min är väl kanske baksidan av vänskapen.....
Du har så rätt i det du säger. Det är så fint och enkelt skrivet...
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

-kj