Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädda mig.


Vart är den där mannen?

Vart är den där mannen...?
Han som det berättas om i sagorna för barnen.
Den där mannen som räddar prinsessor ur kniviga situationer och sen flyr dom dit ingen kan nå dom igen.
Till det där stället där alla lever lyckliga i alla sina dagar.
Vart är den där mannen.
Som räddar en från arga mansröster och hysteriska skrik.

Jag lärde mig att aldrig längta.
Det barnen inte fick lära sig om böckerna var att löftet han gav till prinsessan, att hon aldrig skulle höra bråk mer, var förvisso sant eftersom han förväntade sig villigt sex som tack för hjälpen.

Kanske var det därför ingen nämnde prinsessor och lyckliga slut.

Prinsessa, fan jag kommer bli som du




Fri vers av Oproficiell
Läst 591 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-22 11:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow - sista meningen!
ett stort tema att börja beta av - prinsessgrejen :) modigt & rakt på sak!
2005-06-22

  Ilutzio
Det är bara i sagor som prinsessan måste vänta på sin riddare.
Riktig styrka är att bli sin egen riddare!

Bli inte som prinsessan men gör inte heller någon till "prinsessa", för det är fel.
Två "riddare" kanske? Likvärdiga i styrka, kan funka.

Bra text, den utstrålan insikt, som om den ville säga mycket och söka sanning och visst säger den mycket!
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Oproficiell
Oproficiell