Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig kunna andas igen baby

hans leende satte sig så djupt
jag trodde aldrig jag skulle kunna andas igen
hans händer var så varma
bjöd upp mig till dans
hans ögon skvallrade om förtroende
samtidigt som de glödde av styrka
han fick mig att falla på ett ögonblick
och jag tillät mig
för jag visste att han skulle ta emot mig
hans röst fick mig att vakna upp ur en mardröm
vart har du varit hela mitt liv?
hans kropp var som eld
så hett och farligt
men hans andetag var lugnande
som en kopp te
hans hjärtslag var som ljuv musik
jag satte på repeat
han läppar var som is och siden och droger
jag vill ha mer mer mer

och hans ögon skvallrade om det jag ville veta
han älskar mig och 
hans andetag är bara ämnade för mig 




Övriga genrer av Herself
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-03 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself