Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla, som inte kan beskrivas i ord.


Fångad

Vingklippt fågel i mitt bröst, omringad i en bur av revben.

Vill flyga, vill se, vill finnas.


Svälter på mat, törstar efter luft. Piper tyst av förtvivlan.

Kan inte flyga, kan inte öppna ögonen, finns inte.






Men så ett ljus, en kraft, nya fjädrar, ny framtid. Ett språng och...




...flyger







...ser underbart




...finns




Övriga genrer av Sv Is
Läst 412 gånger
Publicerad 2008-05-03 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sv Is
Sv Is