Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sms som jag fick 1:a maj....


Autograf

Den första
maj ett
sms jag
fick....

jag kan se
glädjen
i din blick...

där stod det
jag har fått
en
autograf
av

B i d r a g s s t r i d....

I n g e t för oss som sjuka är och på ett eller annat vis det behöver....

R i k s d a g s m ä n säger sitt om detta och de vill dra in på mycket....

R e g e r i n g e n bestämmer sig, många av de som något handikapp har
kämpar på så länge det gå....

O m s k r i v e n poet.... som verkligen vet.....

080501




Fri vers av sajo
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-04 11:26



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Vilken text jag känner igen mig dessa politiker dom vet inget om sjukdom verkar det som

man måste vara frisk för att vara sjuk hur går det ihop ???

Anna-Karin
2008-05-04

  anits VIP
Oj oj vilken härlig text
du fått till
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo