Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig Gud

Men jag ville bara ställa allt till rätta.
ibland blir det inte som man tänkt sig.

Så snälla förlåt mig.
Du vet att jag är ganska snäll innerst inne.

Jag ville bara att mina vänner skulle må bra.
Det var inte meningen att skvallra.

Jag ville bara att mamma skulle vara stolt över mig.
Det var inte en så farlig lögn.

Förlåt. Det var inte så mycket egentligen.
Jag skulle bara ordna så att allt blev bra igen.

Farmor vet ju inte att min kusins pojkvän är en idiot.
Och det var en nödlögn. Så där i ren panik.

Och min lillebror kommer få tillbaka filmen. 
Jag kan köpa en ny på internet.

Men det blir så fel ibland.
När man ska ställa allt till rätta,
men det bara blir värre.

Förlåt Gud, jag menar inget illa.
Jag lovar, jag ska ställa allt till rätta. 




Övriga genrer av Herself
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-05 13:45



Bookmark and Share


  korpfjäder
Gillar den här texten av flera anledningar. Först för att den är så härligt rak och frisk, som ett inre prat. Sedan för att den är fint ihopsatt, Och dessutom så hoppfull. Man kan göra fel och ställa tillrätta och gå vidare förlåten! Så vill jag också göra.
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself