Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Större än du

Synfältet smalnar av.
Ljuden kanaliseras till ett enda brus.
Extas inför vad som komma skall.
Bang, bang. Hur hårt kan ett hjärta slå?
Jag vill inte. Jag MÅSTE, måste.
Världen krymper.
Ge dig hän.
Hör mig! GE DIG HÄN! jag är så mycket större än du

Lugnet
Lugnet
Lugnet- Allt för att uppnå en stund av lugnet

Äckel. Sorg.
Föraktet större än du.




Fri vers av Frk_fidelity
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frk_fidelity
Frk_fidelity

Mina favoriter
Krokvägen