Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konjak & Åskväder



Jag har köpt en kvarter finaste konjak
att avnjuta under ett efterlängtat åskväder

Sitta där under blixtarna & klunka klunka
Fyllas av berusning och hänförelse inför Krafterna

Strunta i regnet, bara sitta & sjunga ackompanjerad av dundret!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-06 19:35



Bookmark and Share


  lyckeli
Får jag vara med? Jag tar med kaffe, cigarrer o mörk choklad...
2008-08-14

  Virvelvinda
oops läste visst fel. är inte så van vid konjak :)
2008-05-06

  Virvelvinda
Ett kvarter finaste konjak...helt underbart!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP