Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om människor slutade mörda varandra skulle deckarförfattarna tvingas skriva om tjuvar istället och så kan vi ju inte ha det. Om människor slutade mörda varandra skulle deckarförfattarna tvingas skriva om tjuvar istället och så kan vi ju inte ha det


Om människor slutade mörda varandra skulle deckarförfattarna tvingas skriva om tjuvar istället och s







Bara för att
det finns tekniska
underverk till fartyg

som inte påverkas
stort av sjögång
till havs, är

det inte självklart
att oljetankers och
vanliga fraktfartyg som

per automatik i
framtiden kommer att
byggas med just

denna teknik. Det
måste ju ändå
även framgent lämnas

utrymme för försäkringsbedrägerier
med sjunkna fartyg
och förment sjunkna

värdefulla laster. För
jämviktens skull här
i vår värld.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2008-05-06 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP