Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var mina vingar

Du fick mig att flyga,
du var mina vingar.
Nu står jag här utan vingar
och hoppas på att få flyga igen.




Fri vers av DragonHeart
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-07 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DragonHeart