Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart avsked

Din ryggtavla vänds sakta emot mig,
Delade åsikter, tankar & upplevelser,
Glittrar mot mig i lyktformat,
Ditt avsked tvingar mig att håla kvar vid knappnålsljusen,
För din skull håla mig uppe och fräscha upp mitt förmultnande sinne,
med minnen starka och fyllda med det som min längtan,
förhoppningsvis inte kommer att skrika efter .




Övriga genrer av wynja.nyberg
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-07 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wynja.nyberg