Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ursprungligen en kommentar ~ som väl blev en smärre text ~ på en text av  KYREUS, den 30 april.


ÅTERUPPSTÅNDELSE på jorden.se

 





Som jag ser på saken ~ så är det så att vi tappar bort vårt inre i den här världens ständiga kakafoni av INGENTING.
Själens trädgård behöver sol, vatten, näring, etc... men vad ger vi den...??... Det krävs ambitioner, ideal, moral, mod, beslutsamhet, för att hålla denna trädgård vid liv i en värld där de heliga livsvärdena har kraftigt devalverats de senaste 2 decennierna.

Du spetsar till det Christer... att vi är mördare av oss själva...
Som jag ser på saken så dras vi med i en livshållning som inte håller... yta, fart, kortsiktiga "lösningar", supermaterialism i en aldrig förut skådad egokultur. De mellanmänskliga infrastrukturerna sätts på undantag, skogarna o haven förgiftas, djurarter utrotas. 80 % av Jordens befolkning ligger i koma.
Vi serveras skit i form av pseudeohändelser via media, o vi äter den lydigt, o den inre erosionen tilltar. 

Men allt fler människor vaknar i vår kristid... för nu tror jag vi har nått botten snart. Vår civilisations Titanic har redan drämt in i isberget... länspumparna går för fullt o vi flyter... men..
Det är sent på planeten Jorden. Leve de Mänskliga Värdena, må mänskligheten återuppstå, eller vi kanske aldrig riktigt har stått upp... vi är urtidsmänniskor...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-07 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP