Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så vackert att bara få gå ut och vara i denna natur...som så njutbar är.


Denna njutbara tid

Mina öron
njuter av
fåglarnas
sång....
hela dagen
lång...

Mina ögon
njuter av
trädens skira
grönska...

Tänk att
få njuta
av vitsippor
där de
så vackra
i naturen
nu står....

Mina öron
njuter
av vattnet
i bäcken som
porlar så
härligt....

Jag stannar
vid dikeskanten
och mina ögon
njuter av
gula solar
som
heter maskrosor
och som
lyser upp
vårens natur....

När jag med
mina ögon
blundar
njuter jag
av solen
som värme
och ny energi
oss ger....

Jag njuter
av vårens
och sommarens
kväll då
ljuset dröjer
sig kvar....

Jag njuter av
psalmens
ord som
nu finns
inom mig
\" I Denna
ljuva sommartid
gå ut min själ
och gläd dig
vid den
store Gudens
gåvor...
se, hur i prydning
jorden står, se
hur för dig och mig
och får
så underbara håvor....\"

Trots
allergin
så försöker
jag att njuta
av allt det
vackra ändå....
som man
med sina
sinnen kan få
uppleva
under denna
tid....

080508






Fri vers av sajo
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-08 18:06



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
YES! Doft av natur
blom och gräs, sätter
till och med på skriveriet
en bra fräs... Våren blommar
upp och ut med Din penna
som en pjäs... Jag säger bara,
av denna dikten njut, och om
och om igen, den läs...
2008-05-08

  Fånga dagen
Jätte härlig vårdikt det är så precis det är just nu

Jag har suttit på ett fik nere vid en sjö i em och tittat på fåglar på träden vattnet stenarna på människorna och bara njutit
jag tog färdtjänst dit ned när inte mina ben bär man kan nå njutning på flera sätt allt är möjligt bara om man vågar öppna sina sinnen och tillåta sig att njuta livet

Kramar Anna-Karin
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo