Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inget emot religioner (hm, jo lite faktiskt...)men mkt emot de faktum att de också för mkt ont med sig när människor förvrider "det heliga". Om gud står för något så måste det ju vara jämnlikhet och kärlek framförallt..


Bränn bibeln...

Bränn bibeln och bränn koranen.

Sudda ut alla heliga skrifter.

Inga ord från Gud, nedskrivna av människan.

Inget heligt budskap att vanära,

ingen tolkning, ingen förvidring,

ingen synd och ingen skam,

ingen rätt att döda i Guds namn.




Fri vers av Aquarius
Läst 538 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-08 21:17



Bookmark and Share


  Fredric
Säger brännande aktuell här med.
2023-03-09

    ej medlem längre
Bra budskap

Brännande aktuell
2010-11-04

    ej medlem längre
Förlåt, BUD-skapen ska det förstås vara och inget annat. Och fred och kärlek är verkligen bra budskap.
2008-05-08

    ej medlem längre
Rätten att döda i den kärleksfulle Gudens namn finns ju inte heller nu, och har aldrig funnits. Buskapet heter just KÄRLEK, även om jag vet att det finns många som missbrukat (och fortsätter att missbruka det) genom åren. F.ö. så är det Människor som dödar varandra av hat, girighet och makthunger och inte Gud. Tilläggas kan att många av de största brotten i mänsklighetens historia har begåtts av stater och personer som varit ateistiska och inte trott på just något annat än Makten...De heliga buskapen går inte att vanära. Kärleken övervinner allt...
2008-05-08

  Daniel_78 VIP
ja visst är det konstigt alltihopa ...

om det finns någon gud
borde han fan skratta åt alltsammans
2008-05-08

    *Zenobia*
mycket bra förslag! vi har redan skrivna lagar som talar om vad man får o inte får göra....

dessutom...Jesus blev INTE korsfäst, han blev 97 år, och en bitter, sur, förgrämd gammal man...då han inte blev judarnas konung som profetian sagt....
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius