Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

superhjälte


Jag önskar jag var en superhjälte så jag kunde rädda jorden

Med min snabbhet skulle jag hindra förödande krockar
Till fattiga barn skulle jag sticka miljoner sockar
Jag skulle plantera träd över hela fotbollsplaner
Sätta stopp för kränkande rasistiska klaner

Fylla alla jordens hungriga magar
Och på frusna barns jackor sy extra varma vinterkragar
Jag skulle flytta runt vatten så det räckte till alla
Gå runt och skrika ”en för alla, alla för en fralla”

Människor av ondo skulle alltid dömas
Och ingen gammal gumma i sin ensamhet förglömmas
På arktis skulle sälarna åka kana på sin is
Och vid havet skulle man renas av en avgasfri bris

Fast det finns ett problem
Jag är ju bara en vanlig flicka med armväckseksem




Fri vers av vingar
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-08 22:10



Bookmark and Share


    pladask
vad får man armväcksexem av? flaxande flygförsök? jag håller du tummarna för att du ska lyckas lätta från marken.
2008-05-08

  Aida*
Åå, men jaaa!
Vilken underbar text, vad härligt om att få läsa om att det faktiskt finns folk som bryr sig om andra än sitt egna ego. Jag gillar dig redan och jag gillar din text. För även om den var en bluff, har du skrivit den med en förbluffande effekt!

Aida
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

vingar
vingar