Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla som betraktar sin omgivning, och med fasa ser när all dess energi åtgår till att konstatera, planera och genomföra och i alltför liten grad närvara...


sommar

sommar

Den kommer snart
säger de
Vart ska vi ta vägen
säger de
Ångest

Den är här nu
säger de
Vi ska åka bort
säger de
Flykt

Det har regnat för mycket
säger de
och det var kallt om kvällarna
säger de
Sannings-sägarna

Hur kan de veta, var de där?
Var är de nu?
Är det inte först efteråt
som de försöker vara som mest i sin sommar?




Fri vers av StenStaplarJon
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-10 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StenStaplarJon