Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kändes lättare att skriva när jag gjorde ett akrostikon.


Kärlek

Kittlas inte
Älskling!
Rör vid mig med största ömhet och
Lätta min kropp från marken
Eländets tyngd håller mig kvar men din
Kärlek gör att jag svävar mot vackra ting




Fri vers av Lillan
Läst 490 gånger
Publicerad 2005-06-23 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillan