Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiftningar hos människor...


nice to meet you

sometimes I need to
remind myself,
when
bled out,
dried out,
it\'s not who you are




Fri vers av Collvin
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-11 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Collvin