Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
written in 1984 where we were last happy in Årsta


Eskaton (den Yttersta Dagen)

FRAMTIDEN

Coke och Pepsi
har slagit sig
blodigt
och lämnat slagfältet
för evigt

nästa etapp
7 up

LMG




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-12 11:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, 7 är ett heligt tal, och de frälsta skall UPP.

Slaget vid Harmageddon skall utkämpas. Men det är en senare fråga.
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP