Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken, om enkel




Kärlek var enkelt

när samhället inte komplicerade

allt det komplexa

i lyckoruset när ensamma själar


virvlar


när vi måste leva med kärleken

då vi börjar ställa krav

för att stå ut med att älska en annan


att räta ut virvlarna

för att inte konsumeras av dem






Fri vers av Plumflower
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-13 12:07



Bookmark and Share


    Trast
Tänkvärt. Ja... vad gör man?
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower