Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN SVAGHET

här kommer min svaghet
hon är klädd i vitt i dag
här kommer gamla jaget
allt kommer slag i slag
nu kommer frid från himlen
en duva landar just här
nu kan jag bära korset
och vara den jag är
jag ler mot världen fast världen
helst inte ler emot mig
full av fientlighet är den
men jag har Jesus med mig!
Han är min Gud och min Herre
och omger mig med Sin nåd
jag gick från sämre till värre
för att jag tappat min tråd
men jag fick komma tillbaka
ja, rentutav med en smäll
nu får vi Gävle att skaka
var dag från morgon till kväll

goddag, adjö då, min svaghet
vi ses nog säkert igen
tack för det fina förslaget
och alla synintrycken
här hägrar helt andra vägar
här hägrar Guds ursprungsplan
det måste finnas nåt högre
än att bli erotoman

LARZ GUSTAFSSON 080513




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-13 12:30



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Oj..vilken dikt..innerlig och vacker..Det sägs att svaghet ger styrka...Underbart/B
2008-05-14

    Glittra G
ja erotoman är ju inte kul att bli ...
2008-05-13

  Carola Viola Hedelius VIP
Du fångade mig på första raden.
Så skrivet med inlevelse och verklighet
Den nakna sanningen. WOW

Hur du beskriver det underbara med ord som smyckar hela dikten.
JA STARK är den
2008-05-13

    Birgitta Wallgren
Vacker text! Tycker extra mycket om \"här kommer min svaghet hon är klädd i vitt i dag\". Vissa dagar är ens svagheter lättare att bära.

Tänker på att bjuder man på ett leende får man oftast ett tillbaka. Så fortsätt att le mot världen, det skadar ju inget att försöka...!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP