Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ingen vet

Jag kan älska i en hemlig värld
säga ord som ingen hör
Göra resor i en hemlig värld
spara minnen ingen ser
Komma åter från en hemlig färd
le och låtsas leva här
Men jag längtar till min ensamhet
där jag älskar dig fast ingen vet
Vakna timmar fylls av tårar,
byts mot skratt i drömmens vårar
Vill inte ha dig i min verklighet
Vill älska dig där ingen vet




Fri vers av Jannica Nattzkatta Engdahl
Läst 585 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 17:17



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ibland verkar allt bättre i fantasin... Bra uttryckt!
2008-05-15

  Flickan utan vingar
Du formulerar känslan vackert... Bokmärke :)
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Jannica Nattzkatta Engdahl