Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gunwale inspirerade, förstås, för vad trodde väl du, o klentrogne läsare...?


ABC dikt styrbord






Arbetaren Berikar Cig
Definitivt Efter Fattighetsprincipen
Gråt Heller Inte

Jaga Kossor Lagom
Medan Nionde Orren
Placerar Qvoten Rumsrent

Stolt Trotsandes Utanförskapets
Viktiga Wiktor Xlar

Yttre Zempadiets
Återhämtning Även Överflödigt




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 595 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-14 20:09



Bookmark and Share


  korpfjäder
*skrattar* Bygg ut till tvåradingar och lägg till att det måste vara tre betonade stavelser i varje rad (båda raderna på samma begynnelsebokstav) så får du bokstavsrimmade alfabetsverser, något som kanske skulle ge din myllrande hjärna en liiiiten utmaning?
Å andra sidan räcker det gott med det du gjort här, gillar både lekfullheten och galenskapen.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP