Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten bit människa



...om så är fallet, satt dom inte i ett rum i en studentlägenhet med en lägenhetskamrat från Kalmar som läser till bibliotekarie, men som tyvärr inte är gay, rolig och vill sitta och fika och ljuga hela dagarna. Han är en riktig liten ja jag vet inte vad, men stör mig på honom gör jag iallafall. På redig småländska frågar han långsamt och nästan monotomt om vad jag tycker om alla hans värdelösa band och låtstycken, vilka han har inspelade på band och spelar på sin bärbara cd-spelare från Coop. Han har valt att plugga det han är mest passionerad av, kanske därför jag stör mig på honom. Men han är snäll och det är ju alltid något. Jag däremot är inte speciellt snäll, men kommer undan lite för att jag är söt.




Prosa (Novell) av Mad
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mad