Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Har man en gång varit nere på botten
under allting
längst längst ner
Tar det lång tid att klättra upp

Men när man väl kommit upp
är det lätt falla ner igen

Det är där ni kommer in
De allra närmsta
Som lyfter upp mig igen.

ni talar utan ord
talar med ögonen
och era trygga famnar

utan eran existens
existerar inte jag




Fri vers av vinternollad
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 10:00



Bookmark and Share


  Onders
you go, girl..
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

vinternollad
vinternollad