Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skjut gärna upp till morgondagen vad du kan hinna med redan idag


Högt s kattad (High Q)





Katten ä minsann
e stolt en, den sträcker ju
på sig, sidledes




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-17 11:19



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så skulle vuxna människor
vara, gå på, som i barnskorna
sträcka på sig bara, då tror
jag att vi ännu mer skulle klara!
Det vore väl katten, om inte vi
vore lika viga, som katten...
Fem fjädrar i hatten till Dig!
*************************
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP