Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nejlikans sus

Lucifer väntar,
där slagen från fjärilens vingar ekar!
Ekportar täckt av murgröna,
som inte rört sig på flera hundra år,
viskar bland reglar, galler, järn och lås,
att sista valsen går.

Han kommer i sällskap!
Hand i hand utan hand,
smyger han sig på.

Vilsen inuti ett snäckskal,
fuktig, buktig och lokal,
i denna slemsäck; cellskräck har!
Upptäcker längst där inne,
intill dans å poesi med vin och medicin,
vad han tar; vilket saknade försvar!




Fri vers av Lucifer
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-05-17 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucifer