Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


bara ord

säg mej varför jag älskar dig så mycket
säg mej varför du finns i mina drömmar
säg mej varför jag ej kan hata dig




Övriga genrer av black_mary
Läst 163 gånger
Publicerad 2008-05-17 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

black_mary