Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en knasig realtion


i min fantasi finns inte du mer

i min fantasi finns inte du mer...
i min fantasi är du snäll...
i min fantasi är du en kärleksfull person...
i min fantasi är du rar...
i min fantasi är du ärlig
i min fatasi är du världens bästa pappa...
men hur mycket jag än fantiserar är du fortfarande elak
hur mycket jag än vill så kan jag varken förändra dig
eller ditt betende
och en sak till hur mycket jag än vill eller försöker så
kan jag och kommer aldrig kunna älska dig
som världens bästa pappa
i min fantasi finns inte du mer...




Fri vers av black_mary
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lev ditt eget liv. Du förtjänar det. Andra människor kan man inte förändra, men kanske ibland acceptera. Alla har ju tyvärr inte (som kanske vi) möjligheten att växa upp i den bästa av världar. Men trots allt så klarar man sig rätt bra ändå...
2008-05-17

  DROPDEADWHORE
ganska bra brygga.
men stavfelen förstör allt.
titta igenom nästa gång!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

black_mary