Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You call my name...

You call my name.
Yet in your heart.
You know.
I cant answer.




Fri vers av Lord DarkRaven
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-06-27 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lord DarkRaven