Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ursäkta mina böjningar då det var länge sen jag skrev på franska. always worth a try.


Je liquéfie



Je suis la fleur de prune

dans la neige

Et tu, tu est le soleil brûlant

en mon printemps



Je liquéfie

au bas tes yeux pleurer



Juste à côté tes yeux

par tempête de feu


je liquéfie...





















Jag är plommonblomman
nere i snön

Du, du är den brännande solen
i min vår


Jag smälter
under dina sörjande ögon


Intill dina ögon
av eldstormar

Smälter jag






Fri vers av Plumflower
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-19 11:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Otroligt vacker-njuter och berörs
2008-05-22

    Trast
Très bien, Mei. Et après tu t\'es évaporée?
2008-05-19

    deb8
Ja är plommonblomman på...........och du , du är den brillianta solen och min vår.

Jag.............dina ögon gråter.

.............................dina ögon.....................


Hursomhelst var det säkert en underbar text hahahhaha:)
2008-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Plommonblomma?
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower