Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslokall människa - möte - känsloförstörd


Groteska tankar

Jag skulle döda dig långsamt
om jag bara kunde
Jag skulle döda dig långsamt
plågsamt
och vackert
bara för att få se dig lida
Jag skulle göra allting för att få se dig död
Bara för att du en gång slet ut mitt hjärta
smutsade ner mitt sinne
och spottade på mina känslor.
Bara för att du gjorde mig till den
tomma
ihåliga
människan
som jag är idag
så skulle jag kunna döda dig.

Långsamt
plågsamt
och vackert

bara för att få se dig dö.




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 05:13



Bookmark and Share


  mayhem and order
Hell hell så braigt(men varför vackert?)
Cut his hart out with a spoon babe:-D
2008-05-20

    Ab igne ignem
Act cautiously... I like this poem!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S