Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till våra familjehemsbarn


Välkomna in i vårt hem och välkomna in i vårt hjärta!




Övriga genrer av Therés
Läst 508 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-21 12:43



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst skulle det
så överallt vara
att alla barn var
välkomna bara
denna ljuvliga:
***SKARA***
som vi inte utan kan:
*****V*A*R*A*****
*******************
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!