Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det här var förstås bara för att överraska läsaren, någon poesi kan jag inte se i den, men tvål är väl ändå bättre än någon gammal såpa?


Mirror, mirror...







...on the wall
vem är väl vackrast av oss,
tvål?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2008-05-21 20:23



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tvålfagert. Bra konstruerat!
2008-05-22

    *Zenobia*
Du! min tvål...

Du! den tvålande är... *blubb* *blubb* :)
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP