Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det enda ordet som mina läppar kan utala är ..nej, aldrig..


nej, aldrig


Aldrig mer ett leende
utan uppriktig glädje
Aldrig mer ett ord
i lögnens avgrund
Tårar skall falla
o hjärtat mitt ska sakna
vacker illusion

Aldrig mer leva i påhittad värld
Se sanningen i vitöga.
Leva som man bör.
Ta ord för ord
i den betydelse de har
utan att förfina.

Aldrig mer falskt ljus i mörkret.
Aldrig göra något vackert utav något
som var bräckligt o skört.
Det är slut med att försöka förverkliga
mitt väsens fantasi.
Dröm skall förbli dröm.
o verkligheten skall förbli sådan
som den är
utan att jag strör
månskensglitter
på grå asfallt.

Jag har vaknat upp
o insett att aldrig
nej, aldrig kan du bli
lika vacker
som då
Aldrig lika vacker som förr
i mitt hjärta.
Varmande sammetslen.
Igår




idag såg jag sanningen
genom universums ögon




Fri vers av Terese
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-06-28 01:09



Bookmark and Share


  Jojo
Väldigt fint! Verkligheten kan vara svår och drömmen lockande men den håller ju inte i längden, det har du beskrivit mycket bra!
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Terese
Terese