Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ojämnheter

Kära

varför slipa
så slätt
och polera
så blankt när

ojämnheterna
är det som gör
att vi finner fäste
hos varandra




Fri vers av Anders P VIP
Läst 872 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-05-22 23:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket tänkvärt och bra skrivet:)
2015-09-29

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är det som kan göra att man är en personlighet så
(Ojämnheterna)
2008-11-23

  micke marin
oj så bra! precis så kan det ju vara.
2008-10-10

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
Applåd och bokmärke.
2008-09-22

    Ove Arfwedsson
Kanske det är bäst när ojämnheterna passar in i oss som bitar i ett pussel.
2008-09-16

  jokerdam
fast jag brukar gilla gemenskap bäst, men för många e det så
2008-09-12

    Madeleine Ågren (Maduska)
Jamen just så är det ju!
Varför har inte jag kommit på det?
Tack för att du kom på det och skrev.
2008-08-18

  Della K
Så ja... :)

Tunga visdomsord som vet vad dom menar

Tack så mycket för dagens... "ja, just det"

=)
2008-07-19

  Sofie Viktoria
Det här är sådan poesi som jag älskar! De där funderande orden som sätter huvudet på spiken. Tack!
Bokmärkt
2008-05-24

  © anakreon VIP
Visdom. Rakt upp och ner.
Applåden rungar.
2008-05-24

  Lyckohäxan Enediel
Klokt och så himla bra formulerat!
2008-05-24

  AnnaMy
så få ord som blir något så betydelsefullt och vackert. tack!
2008-05-24

  Emmelina
totalt ärlig.
2008-05-24

  Elaine.S VIP
De här orden var klockrena...applåd och bokmärke
2008-05-24

  Anna H
Mycket bra fråga! Och det är ju strukturerna och de ojämna ytorna som ger oss vår karaktär.
2008-05-23

    undefined
sant. Mycket bra !
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP