Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev till en kille innan vi blev ihop. Men som inte räckte hela vägen


En tår

En tår jag fäller dag och natt,
Den tåren är ett minne.
Ett minne av ditt glada skratt,
Och ditt gulliga leende.
En kille jag vill minnas,
Vill inte veta av mig.
Enn kille jag vill minnas,
Den killen är den bästa.
Den bästa jag någonsin känt.
Och,
Den bästa jag någonsin älskat.


Fri vers av Milljan
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-22 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milljan
Milljan