Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

En dag kanske dina känslor för mig har svalnat, och du vill lämna mig.
En dag kanske du vill ge ditt hjärta till någon annan.
En dag kanske du vill låtsas att allt är bra.
En dag kanske du har övergett mig.
En dag kanske du vill komma tillbaka.
Den dagen, är det nog försent.:(




Fri vers av Milljan
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milljan
Milljan