Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snabbare, snabbare återigen rör vi oss snabbare...


det är inte vi som är långsamare, det är tiden som är snabbare.

Snabbare, snabbare återigen rör vi oss snabbare.
Vi springer igenom en djungel av dina kläder, dina nya kläder.
Snabbare, återigen försöker vi se igenom dina ny kläder.
Men vi blir bara äldre.
Det är inte vi som är långsammare det är tiden som är snabbare.
Jag försöker att inte lita på dina lömska skräddare,
men vi måste springa snabbare nu för tiden,
måste klara oss utan rykterna om dina nya kläder, vi måste lita på det vi ser. Men vi måste springa snabbare, snabbare, aldrig får vi stanna, aldrig får vi låta tiden komma ikapp. Aldrig!

Vi rör oss snabbare än aldrig förr,
stanna inte, oroa dig inte,
ingen kommer hinna se att du är naken.




Fri vers av dyslexi
Läst 429 gånger
Publicerad 2008-05-22 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dyslexi