Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är poesi i sin allra mest utsökta och koncentrerade form, om någon fattar innehållet och skickar in det rätta svaret på den inbyggda gåtan så står det ett askfat att vinna, andra pris är en vecka i Moldavien, tredje pris är fyra guldtackor


Sträck ut en hand och låt någon fatta den





Vänaste vännen
jag får inte rösta på sverige
i en europeisk tävling
där israel som väl inte ligger i europa deltar

själv vill jag rösta in Mocambique
Australien och Peru
de är inte heller belägna i europa
men varför vara knölig?

Jag har hört att även Hawaii
skall ha ansökt om att få dispens
från att inte tillhöra europa
och få skicka en surfare att sjunga

dock vill sverige lägga in sitt veto
om de kräver att få sjunga låten
-till mitt eget blue hawaj-
annars sägs de få åtminstone söka




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-22 22:45



Bookmark and Share


  katt.inc
Schlagerfestival och uppsjåsade skandaler, underhållning för svenska folket och jag ska titta, det är så skönt att ha något att förfasa sig över. Så till din dikt som är tänkvärd och visst är det orättvist.
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP