Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten sak som gör kärleken så fiin,<3


Att älska

Att älska och att älskas gör kärleken så fin.
Det finns inget större än du i drömmen min.
Att bara vara nära,
Det ger en kraft så stor,
Så mycket,
mycket större än va du någonsin tror..




Fri vers av Milljan
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-22 22:47



Bookmark and Share


  häxanmara
Vackert.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Milljan
Milljan