Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortis om hur det kan vara ibland


En Vårnatt

En ljuv vårnatt ringde jag dig
Först på mobil, sen på stationär
Undrade om du hade tid med mig
Men...ingen var där...vilken misär!

Längtan kommer och längtan går
Den som är hemma längtan får...
I vårens värme vaknar man
Minnen som bleknat kommer fram

Tid för att tänka på det som varit
Möten så sköna att vettet farit
Kärlekens himmelska älskogslek
Äventyr kryddat med humor och smek

Ja, livet är konstigt ibland min vän
Man tror att man vet nåt, men märker sen
Att saker och ting är krångligare
Än passionsfyllda möten i verkligheten....





Fri vers av Stigfinnaren
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-23 00:37



Bookmark and Share


  papessa
fint skaldat här om hur vi komplicerar livet, när det egenligen är så enkelt när det är givet
2008-05-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det vara, önska och
längta bara! Vackert skri-
vet och beskrivet******
2008-05-23

    Askes
Rimmar ju bra det där! Kalajs.
2008-05-23

  mare VIP
..det var verkligen något om hur det kan vara ...kännas....bra diktat...
2008-05-23

  Lyckohäxan Enediel
Våren är många gånger en väckarklocka för många av oss som traskar runt här på jorden...och det är nog det som jag tycker att du fångar här i orden :)
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Stigfinnaren
Stigfinnaren