Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorse jag kände så här då jag fick stanna efter vägen pga min tarm... jag stannade vid en sjö.


Vid stranden

Vid stranden....
vill jag gå
med bara
fötter i sanden...

Vid stranden
vill jag gå
och känna
vattnet
mot mina bara
tår...

Vid stranden
vill jag sitta
under trädet
som ger skugga....

Vid stranden
vill jag läsa en
avkopplande bok....

Vid stranden
vill jag njuta
av solnedgången
som återges så fint
i vattnet...

Vid stranden
vill jag stå
med mitt
metspö...
i tidig morgon-
timma...
och känna doften
av dagg...

Vid stranden
vill jag bara....
få vara
en stund för
mig själv....
och tänka
på vad
som gjort
att vi fått
ta del av denna
underbara
natur....

080523




Fri vers av sajo
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-23 14:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är vid stränder som det händer...
2008-05-24

  Maria T
Jag hör hur vågorna klukkar mot stranden.
Mycket fin poesi.
2008-05-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
YES! Så det är!
Vattnet är livet
som blev oss givet
till att dricka och leva
det vet väl jag, som
heter Ewa******
Underbart vackert
beskrivet av Dig!
****************
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo