Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ganska länge sedan ett brev jag fick....


Ord på S

I dagens datoriserade
och smsande samhälle
är det inte så
vanligt med handskrivna
brev....

därför tänker jag
tillbaka på ett
brev jag fick en
gång i tiden
och jag fann det
häromdagen....
det stod

S k r i v

S n a r t

S v a r

S å

S a n t

S o m

S o l e n

S k i n e r

och idag skiner
solen verkligen...

080523




Fri vers av sajo
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-23 15:37



Bookmark and Share


  Maria T
\"Glädje är att se livet genom en solstråle\"
2008-05-24

  anits VIP
Jag älskar brev
brev skrivna för hand
där den ena handstilen
så olik den andra,älskar
att skriva brev för hand
och att få
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo