Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev till jonny när han gjorde slut


Förlåt.

Förlåt att jag bryr mig,
Förlåt att jag stör.
Förlåt att jag älskar dig, så som jag gör.
Men låt mig få hoppas,
låt mig få drömma.
För det är inte så lätt
att gå vidare och glömma.
Jag vet att det är över
Jag hade min chans.
Men låt mig få minnas
För lita på mig.
Förr eller senare glömmer jag dig.




Fri vers av Milljan
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milljan
Milljan