Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken

Ingen kunde få mitt hjärta.
Under fem månader fick jag se det fina med kärlek.
Vi kunde sitta och skratta åt dåliga skämt.
Men utan dig är allt dött.
Du som satt där, På din plats i mitt hjärta.
Men den försvann du ut i ingenting.
Det finns inga ord som beskrivier hur jag mår,
Bara du kan läka min sår.
Jag har länge känt nått för dig.
Men så lämna du mig.
Just nu finns bara smärta,
För du lämna mitt hjärta.




Fri vers av Milljan
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milljan
Milljan