Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst kan livet vara surt ibland. Jag vet hur det känns därför skrev jag denna dikt för att man kanske känner igen sig. Om man blivit olyckligt kär/Lämnad så Läs denna!


Lämnad

Vi vet alla hur det känns att bli lämnad.
Och stå där ensam kvar.
Man har alltid samma känsla.
Och då finns inga svar.
Men ingen vet hur jag har det just nu.
Mitt hjärta är fullt av sår.
Att ingen kan se det.
Inte en jävel vet hur jag mår.

Du släppte allt vi hade.
Att du inte såg känslorna för dig.
Kommer du någonsin tillbaka
Faan varför lämnade du mig?
Allt va så bra,
Men du bad mig att dra.

Jag trodde jag kände dig
Men jah hade fel.
Du sa att du älsakade mig.
Och att vi hade en del.
Finns det kvar än?
Jag vill bara bli hel.
Så säg det sen!








Fri vers av Milljan
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 18:56



Bookmark and Share


  jossj
***Hej Milljan***
Det är bara att \'\' move on \'\' : )

Man ska inte fastna i någon gammal sorg
över någon gammal pojkvän !!! : )

MVH jossj
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Milljan
Milljan